Maillerimi nasıl yönetebilirim?

Kontrol panelinize giriş yaptığınızda en başta karşılaştığınız mail ikonu buradan mail yönetiminizi gerçekleştirmenize olanak tanır.Bu kısıma tıkladığınızda karşınıza ana menü gelir.Bu menüde; 

webmail: Bu linke tıklayarak web üzerinden maillerinize ulaşabilirsiniz. Webmail epostalarınızı internet tarayıcınız üzerinden görüntüleyebildiğiniz bir arabirim sunar. 

e-mail domain forwarding: Bu link üzerinden mail domaininizi başka bir mail domain'e yönlendirebilirsiniz. 

Linux/cpanel Örnek eposta yönlendirme video için tıklayınız.

manage add-remove accounts: Yeni mail hesabı açmak veya var olan bir mail hesabını değiştirme, silme gibi işlermleri gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca bu kısımda bulunan read webmail kısmından da maillerinize ulaşabilirsiniz. 

Linux/cpanel Örnek eposta oluşturma video için tıklayınız.

Linux/cpanel Örnek eposta şifre değişikliği video için tıklayınız.

Linux/cpanel Örnek eposta silme video için tıklayınız.

autoresponders: Mail adresinize gelen herhangi bir maili aldığınıza dair otomatik cevaplama sistemi.Bilgisayar başında olmasanız bile autoresponders sizin yerinize cevaplayacaktır. 

e-mail filtering: Konuya veya gönderen adrese göre mail hesabınıza gelmesini istemediğiniz mailleri bloke etmek için kullanabilirsiniz. 

spam assassin: mail hesabınıza spam mail dediğimiz reklam veya saldırı amaçlı maillerin düşmesini önler.Default olarak açıktır. 
Bu cevap yeterince yardımcı oldu mu?

Ayrıca okuyun